+903842712181 info@balayindayim.com

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra ödeme durumunuzu takip edebilecek, onayı takip edebilecek ve turu bitirdikten sonra da turu değerlendirebileceksiniz.
Kullanıcı adı*
Parola*
Tekrar Yeni Şifreniz*
Adınız*
Soyadınız*
Doğum Tarihi*
Eposta*
Telefon*
Ülke*

Zaten bir üye misiniz?

Giriş
+903842712181 info@balayindayim.com

Giriş

Kayıt Ol

Bir hesap oluşturduktan sonra ödeme durumunuzu takip edebilecek, onayı takip edebilecek ve turu bitirdikten sonra da turu değerlendirebileceksiniz.
Kullanıcı adı*
Parola*
Tekrar Yeni Şifreniz*
Adınız*
Soyadınız*
Doğum Tarihi*
Eposta*
Telefon*
Ülke*

Zaten bir üye misiniz?

Giriş

Kapadokya’da Yaz Kış Balayı Heyecanı Yaşanıyor

Kapadokya’da Yaz Kış Balayı Heyecanı Yaşanıyor

Türkiye’nin en orijinal balayı rotası denilince akla gelen birkaç yerden bahsedilebilir. Hatta güzelim ülkemizin pek çok yerinde bir özgünlük ve orijinallik bulmak mümkündür ama bir taşın bile insanı etkileyici bir surete veya estetiğe bürünebileceğini kanıtlayan tek bir yer var, Kapadokya… Burada kendinizi çok eski zamanlara dayanan bir kültürün başkentinde hissedebilir, masal gibi atmosferinde aşk hikayenizi başlatan bir çift periye dönüştüğünüzü hissedebilirsiniz. Bu nedenle yaz kış fark etmeksizin balayı rotasının tek tercihi Kapadokya oluyor.

Neden Kapadokya? 

Kışın da balayı nasıl olur acaba? Birçok kişiyi endişelendiren hususların başında soğuk kış günleri gelir. Ancak doğru bir rotanın seçilmesi halinde dondurucu soğuk filan söz konusu olmaz ve asla hissedilmez. Çünkü insanı içini ısıtacak bir ortamın sağlanacak olması, yanınızda ömür boyu beraberlik kuracağınız hayat arkadaşınızın yer alması, buz dağlarını bile eritecek kazanımlar.

Kapadokya, kışı da yazı da bir olan harika bir ortama sahip nadirattan bir balayı rotası. Kışın peri bacaları beyaz örtüsüne bürünür, Göreme’nin renkliliğine beyazın dinlendirici ve huzur verici tarafı olabildiğince yansır. Kayadan oyma, şöminesi içinizi ısıtacak romantik odanın atmosferinde böyle bir manzarayı keşfediyor olmak ise ayrıcalıklı ilişkiyi taçlandıracak post romantik bir akım.

Biraz daha net projeksiyon tutalım…

1. Ulaşım oldukça kolay… 

Yorucu düğünden sonra uzun bir yolculuk asla çekilecek çile değil. Ama balayı yapılacak yerin hem çiftler için uygun olması hem de hızlıca ulaşılabilir olması gerekir. Bu iki niteliği de aynı anda armağan edecek en güzel ve iç açıcı yer, Kapadokya… Balayı konseptine sahip birçok işletmesi ile Türkiye’nin en çok tercih edilen rotaları arasındaki yeri apayrı. İstanbul veya diğer şehirlerden ortalama bir saat uçarak Kapadokya’ya gelinebilir.

2. Aranan huzur ve keyif bulundu. 

Bir balayından ne beklenilir? Huzur ve keyif veren bir tat… Hem de asla unutulmayacak cinsten… Bunun için orijinallik çok önemli. Bunu sunan Kapadokya, çiftlere ayrıcalık yaşatır, geniş vadileri, kendilerini çok farklı yerde hissettiren, özel konsept otelleri ile bir masalı yaşatan cinsten imkanlara sahip. Ayrıca, eğlenmek ve gezerek balayını renklendirmek isteyenlere de çeşitli alternatifler sunan zengin bir balayı merkezi.

3. Hiçbir yerde bulunmayan oda konseptleri. 

Klasik otel odası tasarımlarını unutun, Kapadokya’yı çiftler için harika kılan en önemli özelliklerden biri odaları. Balayı sürecinin önemli kısmını odada geçirileceği düşünülünce oda mimarisinin çekici olması ve can sıkıcı bir mimariye sahip olmaması önem ifade ediyor. Bu bölgedeki hemen her otelin odası mağaradan oluşur ve harika dizaynları odada geçirilen zamanı bile sıkıcı bir hale getirmez. Ayrıca odaların sahip olduğu imkanlar da ihtiyaçlar düşünülerek planlıyor ve çiftlerin kaldıkları süre boyunca çok iyi bir balayı dönemi geçirmeleri sağlanıyor.

Kapadokya, benzersiz imkanları ve benzersiz doğasının çiftlere armağan ettiği etkileyici manzaralarıyla balayı çiftlerine unutulmazı yaşatıyor.

Yorum Gönder